Piagio Ape

Piaggio Ape 50 Leverbaar als:

 

APE 50 Pick-up en Pick-up Top

Piaggio Ape 50

Rijden vanaf 16 jaar zonder autorijbewijs, maar met bromfietscertificaat. De Piaggio Ape is een bromfiets met 3 wielen en een ongeëvenaarde uitstraling. Door zijn flinke open laadbak is de Ape 50 Pick-up zeer geschikt om naast de bestuurder ook nog de nodige vracht te vervoeren. De Ape 50 heeft een bromfiets stuurwiel en wordt geleverd met een bromfietskenteken. Hij is leverbaar in twee uitvoeringen: de normale uitvoering met een korte laadbak en metalen zijschotten en de Top uitvoering met een lange laadbak en aluminium zijschotten. Er is een breed scala aan accessoires leverbaar variërend van cabinebeschermers tot radiovoorbereiding en bijvoorbeeld spatbordbeschermer. U tankt met de Ape 50 gewone loodvrije benzine. Een apart tankje vult u met tweetakt olie. Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact opnemen met de Piaggio specialist Cees Bleeker van Garage Co Borst BV

 


 

APE 50 Van

De meest bekende Piaggio op de Nederlandse markt (o.a. bekend als Sisi-wagentje van de tv) wordt volop gebruikt als transportmiddel in de stad of als reclameobject. Leverbaar in diverse kleuren en naar wens geheel uit te voeren in uw eigen huisstijl. De Ape 50 Van beschikt over een bromfietsstuurwiel en wordt geleverd met een bromfietskenteken. Garage Co Borst kan de Ape 50 Van helemaal aanpassen naar uw persoonlijke smaak: bijna alles is mogelijk. Ook is er een speciale hoes leverbaar over de laadbak zodat u gemakkelijk kan wisselen van reclame- of huisstijl. De Ape 50 is te rijden vanaf 16 jaar, zonder rijbewijs en hij rijdt op gewone loodvrije benzine. Een apart tankje vult u met tweetakt olie. Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact opnemen met de Piaggio specialist Cees Bleeker van Garage Co Borst BV.

 


 

APE 50 Cross Country

Deze extra stoere versie van de Piaggio Ape 50 is leverbaar in een aantal speciale kleurcombinaties wordt af fabriek voorzien van een groot aantal sportieve extra’s. De laadbak van de Cross Country uitvoering is iets korter dan de gewone Pick-up wat de wendbaarheid van deze 3-wieler ten goede komt. Ook voor de Cross Country uitvoering is er een breed scala aan accessoires leverbaar. Zo kunt u aan uw eigen, al zeer aparte, Ape 50 Cross Country een extra persoonlijk tintje meegeven. Ook de Ape 50 Cross Country heeft een bromfiets kenteken en bromfiets stuurwiel. U tankt loodvrije benzine. Een apart tankje vult u met de tweetakt olie. Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact opnemen met de Piaggio specialist Cees Bleeker van Garage Co Borst BV.

 


 

APE TM Pick-up

De Piaggio Ape TM is geschikt voor zwaardere toepassingen en wordt geleverd met een 1 cilinder 218 CC benzinemotor (euroloodvrij, luchtgekoeld). De Ape TM is een flink stuk groter dan de Ape 50. De afsluitbare cabine biedt plaats aan 2 personen en is uitgerust met veiligheidsgordels, verwarming, vloermatten en zon-nekleppen. Een radio en diverse andere accessoires zijn als optie leverbaar. De Ape TM benzine beschikt over een 4-versnellingsbak. De topsnelheid ligt rond de 65 km/uur. Het dashboard is voorzien van een snelheidsmeter en indicators voor olie en brandstof. De besturing geschiedt met een normaal auto stuurwiel. Om de Ape TM te rijden moet u een autorijbewijs hebben. Door de montage van de optionele snelheids-begrenzer kan de Ape TM ook worden geleverd zonder kenteken als voertuig met beperkte snelheid (vraag naar de mogelijkheden). Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact opnemen met de Piaggio specialist Cees Bleeker van Garage Co Borst BV.

 APE TM Van

De grotere broer van het bekende Sisi-wagentje beschikt over twee zitplaatsen, een normaal auto stuur en een bedrijfsauto kenteken. Ook de Ape TM Van wordt volop verkocht als transportmiddel in de stad of als reclameobject. Leverbaar in diverse kleuren. Garage Co Borst kan de Ape TM Van helemaal aanpassen naar uw persoonlijke wensen: of het nu gaat om een afwijkende (bedrijfs)kleur, een aanpassing van de laadruimte: vrijwel alles is mogelijk. Met de optionele snelheidsbegrenzer kan de Ape TM ook zonder kenteken worden geleverd (vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden). De Ape TM Van is alleen leverbaar met een 218 CC 1 cilinder benzinemotor. Topsnelheid: 65 km/u (met begrenzer 25 km/u). De Ape TM heeft twee zitplaatsen en een handgeschakelde 4 versnellingsbak. Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact opnemen met de Piaggio specialist Cees Bleeker van Garage Co Borst BV.

 


 

APE TM Kipper

Naast de Ape TM Pick-Up is er ook af fabriek een kiepende laadbak leverbaar voor de Ape TM. Hiermee wordt de 3-wieler nog interessanter en gebruiksvriendelijker. Ook de Ape TM Kipper heeft over een bedrijfsauto kenteken en is leverbaar met een 1 cilinder 218 CC benzinemotor. Naast werkpaard is de Ape TM ook zeer geschikt als reclameobject. Leverbaar in verschillende kleuren. Garage Co Borst kan de Ape TM helemaal aanpassen naar uw persoonlijke smaak en wensen: of het nu gaat om een afwijkende (bedrijfs)kleur, een aanpassing van de laadbak: vrijwel alles is mogelijk. Met de optionele snelheidsbegrenzer kan de Ape TM ook zonder kenteken worden geleverd. De Ape TM heeft twee zitplaatsen en een normaal auto stuurwiel. Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact opnemen met de Piaggio specialist Cees Bleeker van Garage Co Borst BV.

 


 

Piaggio Ape Classic 400 Diesel

De Ape Classic combineert nostalgisch retrodesign met moderne techniek. De opvallende frontpartij en de markante kleurcombinatie (de Ape Classic is alleen leverbaar in de kleuren wit en blauw) doen het hart van elke liefhebber van de autocultuur uit de jaren vijftig en zestig sneller kloppen. De Ape TM Classic heeft een luchtgekoelde 1 cilinder 400 CC dieselmotor met een

4-versnellingsbak. De topsnelheid bedraagt 43 km/u en de Classic is te rijden met een normaal auto-rijbewijs. Optioneel kan de Classic worden uitgevoerd met een snelheidsbegrenzer zodat er geen rijbewijs noodzakelijk is. De Classic heeft één zitplaats en een bromfiets stuurwiel. Garage Co Borst kan verder een groot aantal opties en extra’s leveren om de Ape TM Classic een extra persoonlijk tintje te geven. Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact opnemen met de Piaggio specialist Cees Bleeker van Garage Co Borst BV.

 


 

Piaggio Ape Calessino 200 benzine en Calessino 200 benzine High Line

Tuktuk is het eerste wat de meeste mensen te binnen schiet als ze de Calessino zien Ook deze Piaggio combineert nostalgisch retrodesign van de jaren-60 met moderne techniek. De opvallende frontpartij en de markante kleurcombinatie (de Ape Calessino 200 is alleen leverbaar in de kleuren wit, rood en blauw) doen het hart van elke liefhebber van de autocultuur uit de jaren vijftig en zestig sneller kloppen.

De Ape Calessino heeft in totaal 3 zitplaatsen (inclusief de zitplaats van de bestuurder) en is zeer geschikt voor het vervoeren van passagiers in de stad of in toeristische centra. De Calessino
heeft een luchtgekoelde 1 cilinder 197 CC benzinemotor met
een hand-geschakelde 4-versnellingsbak.Calessino High Line

De Calessino is te rijden met een normaal autorijbewijs. Optioneel kan de Calessino worden uitgevoerd met een snelheidsbegrenzer zodat er geen rijbewijs noodzakelijk is. Naast de standaard Ape Calessino is er ook een luxere High Line versie leverbaar die o.a. is voorzien van een luxueuzer interieur en diverse luxe accenten aan de buitenzijde. Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact opnemen met de Piaggio specialist Cees Bleeker van Garage Co Borst BV

 

Neem contact op
Top