Piaggio Quargo

Piaggio Quargo Leverbaar als:

 

Quargo Pick-Up SL en Kipper SL

De Quargo is het model Piaggio welke het gat vult tussen de Ape en de Porter. Hij deelt het chassis met zijn grotere broer en beschikt daarmee over het zelfde laadvolume. Het belangrijkste verschil zit in de motor: de Quargo beschikt over een 2 cilinder 686 cc dieselmotor met directe inspuiting, gesitueerd onder de laadvloer, boven de achteras.
Deze watergekoelde motor heeft een handgeschakelde 5-bak. De topsnelheid bedraagt 80 km/u. U kan de Quargo rijden met een normaal autorijbewijs.

Optioneel kan de Quargo worden geleverd met een begrenzer, zodat het een voertuig met beperkte snelheid wordt (maximaal 25 km/u). Voordeel van de beperkte snelheid is dat u geen motorrijtuigenbelasting en BPM hoeft te betalen.

De Quargo beschikt over een heerlijk ruime cabine met 2 comfortabele zitplaatsen. Het dashboard is speciaal en er wordt een bijzonder mooie rode bekleding toegepast.
Doordat de motor achterin is gesitueerd is deze stil en comfortabel.

Bij de Quargo heeft u keuze uit de Pick-up SL, een open laadbak met hoge aluminium zijschotten en de Kipper SL met een af fabriek kiepende open laadbak en hoge aluminium zijschotten.

De Kipper is een achterlosser en beschikt over een laadvermogen van 750 kg. Hij is ideaal voor hoveniers, aannemers, gemeentes en bijvoorbeeld particuliere dienstverleners.

De Quargo kan worden geleverd in diverse kleuren vanaf de fabriek. Indien u een andere kleur of huisstijl wenst kan Garage Co Borst BV u prima van dienst zijn: wij leveren de auto tegen een geringe meerprijs in elke gewenste kleur. Ook is er een breed programma met opties en extra’s, van veegvuilhuif tot loofrekken en bijvoorbeeld een bekleding van de laadbak, bijna alles is mogelijk.

Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact opnemen met de Piaggio specialist Cees Bleeker van Garage Co Borst BV.

 

Neem contact op
Top