Piaggio Porter

Piaggio Porter leverbaar als:

Porter BLIND VAN en GLASS VAN

Porter Blind Van

De meest compacte gesloten besteller op de Nederlandse markt. Met zijn drie ruime deuren, die toegang geven tot de laad-ruimte van 3 kubieke meter, is de Porter bestelbus dé oplossing voor alle soorten stadsvervoer en snelle leveringseisen. Porter VAN is, zelfs in het meest chaotische verkeer, perfect manoeuvreerbaar, vlug snel en briljant in iedere situatie. Het ideale maatje voor iedere middenstander. De Porter VAN is leverbaar met de nieuwe Multitech 1.3 liter 16V benzine motor, een 1.3 liter 16V benzine en LPG motor of zelfs met CNG (aardgas) motor.

Als klap op de vuurpijl is de Porter Van ook leverbaar als Elektro met zero emissie. Alle verbrandingsmotoren voldoen aan de Euro 6 emissie eisen en de Piaggio Porter heeft een Europese typegoedkeuring.
Standaard beschikt de Porter VAN over stuurbekrachtiging en ABS met ESP. Ook is er de luxe EXTRA uitvoering met een voorbumper gedeeltelijk in kleur en voorzien bumperbeschermer en mistlampen, parkeersensoren achter, elektrisch bedienbare portierramen en centrale portiervergrendeling.

Voor de Nederlandse markt is de getoonde GLASS VAN uitvoering met ruiten rondom en 4 zitplaatsen (!) alleen leverbaar in de Elektro uitvoering. Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact opnemen met de Piaggio specialist Cees Bleeker van Garage Co Borst BV.

 


 

Porter PICK UP en TOP DECK

De Porter PICK UP speelt een voorname rol binnen het lichte transport, of het nu gaat om een weg banen door het verkeer in de stad, of gewoon zijn werk doen in de dorpscentra. De Porter PICK UP biedt bijna elke middenstander en vakman een ruime laadcapaciteit en kracht. Om aan alle verschillende behoeften te voldoen wordt de Porter PICK UP geleverd met een korte laadbak voor extra wendbaarheid. Standaard wordt deze voorzien van aluminium zijschotten.

De TOP DECK uitvoering beschikt over een langere laadbak (met 25% meer vloeroppervlak). aluminium zijschotten. De Porter Pick-up en Top Deck is leverbaar met de nieuwe Multitech 1.3 liter 16V benzine motor, een 1.3 liter 16V benzine en LPG motor of zelfs met een CNG (aardgas) motor. Als klap op de vuurpijl is de Porter Van ook leverbaar als Elektro met zero emissie. Alle verbrandingsmotoren voldoen aan de Euro 6 emissie eisen en de Piaggio Porter heeft een Europese typegoedkeuring.

Standaard beschikken alle Porter’s PICK UP over stuurbekrachtiging en ABS met ESP. Ook is er de luxe EXTRA uitvoering met een voorbumper gedeeltelijk in kleur en voorzien bumper-beschermer en mistlampen, parkeersensoren achter, elektrisch bedienbare portierramen en centrale portiervergrendeling. Informeer ook naar de vele op en ombouw mogelijkheden voor alle Piaggio modellen. Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact opnemen met de Piaggio specialist Cees Bleeker van Garage Co Borst BV.

 


 

Porter KIPPER SL

Piaggio Porter Kipper SL

De kleinste en het meest geschikte kippende bedrijfswagen op de Nederlandse markt. De Porter KIPPER biedt de beste transportoplossing voor elke soort lading. Hij kan goederen afleveren op plaatsen die voor grotere voertuigen niet toegankelijk zijn: een echte vrachtwagen, ideaal voor al die karweitjes of transport van goederen die vereisen dat gekiept kan worden (zand, aarde, hout, snoeiafval etc.). Met een 45º kiephoek, transporteert en stort hij gemakkelijk en voordelig elke soort lading.

De Porter KIPPER wordt op grote schaal gebruikt bij het onderhoud van (gemeentelijke) plantsoenen en andere tuinwerkzaamheden. De KIPPER SL heeft hogere aluminium zijkleppen. De af fabriek gemonteerde kiepende laadbak is ook zeer goed aan te passen naar een veegvuiluitvoering of uit te voeren met loofrekken. De Porter Kipper is leverbaar met de nieuwe Multitech 1.3 liter 16V benzine motor, een 1.3 liter 16V benzine en LPG motor. Helaas is de CNG (aardgas) versie niet beschikbaar voor de Kipper SL, er is geen ruimte om de tanks te monteren. Als klap op de vuurpijl is de Porter Van ook leverbaar als Elektro met zero emissie. Alle verbrandingsmotoren voldoen aan de Euro 6 emissie eisen en de Piaggio Porter heeft een Europese typegoedkeuring.

Standaard zijn alle Piaggio Porter Kippers voorzien van stuurbekrachtiging, ABS met ESP en een palenjuk. Ook is er de luxe EXTRA uitvoering leverbaar met een voorbumper gedeeltelijk in kleur en voorzien bumper-beschermer en mistlampen, parkeersensoren achter, elektrisch bedienbare portierramen en centrale portiervergrendeling.
Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact opnemen met de Piaggio specialist Cees Bleeker van Garage Co Borst BV.

 


Porter MAXXI PICK UP en KIPPER

Als uw werkzaamheden een groter laadvermogen vragen, is dit de oplossing voor al uw transportproblemen. Leverbaar als MAXXI PICK-UP en KIPPER. De KIPPER is beschikbaar met een korte en een lange laadbak. De Porter MAXXI blinkt uit in gebruiksgemak en beschikt over een laadvermogen van maximaal 1120 kg.

Door zijn verstevigde en verlengde chassis in combinatie met zijn zware dubbellucht achteras kan de MAXXI alle soorten belading aan. De laadbak van de MAXXI is standaard voorzien van hoge aluminium zijkleppen en een palenjuk aan de voorzijde (alleen KIPPER).

Piaggio Porter ChassisDe Porter MAXXI is leverbaar met de nieuwe Multitech 1.3 liter 16V benzine motor, een 1.3 liter 16V benzine en LPG motor en met een CNG (aardgas) motor. Alle verbrandingsmotoren voldoen aan de Euro 6 emissie eisen en de Piaggio Porter heeft een Europese typegoedkeuring.

Naar wens kan de MAXXI verder worden aangepast met loofrekken, een veegvuilhuif of een zoutstrooier. Ook is de montage van een onkruidbestrijder een zeer aantrekkelijke optie. Garage Co Borst kan de auto verder aanpassen naar elke willekeurige (bedrijfs) kleur. Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact opnemen met de Piaggio specialist
Cees Bleeker van Garage Co Borst BV.

 


 

Porter CHASSIS en CHASSIS MAXXI

Indien het voor u of uw bedrijf niet mogelijk is te slagen in het standaard leveringsprogramma van de Piaggio Porter bedrijfswagens, dan bieden wij een tweetal chassis aan die u prima kunt gebruiken voor ombouw naar uw eigen specifieke wensen. Of het nu gaat om een koelunit, een gesloten laadbak, een pick up met autolaadkraan of een 3-zijdige kipper, het is allemaal mogelijk. Garage Co Borst gaat graag met u om de tafel zitten om te kijken hoe wij de auto naar uw specifieke wensen aan kunnen passen zodat u beschikt over een zeer gebruiksvriendelijke bedrijfswagen.Porter Chassis

U heeft de keuze uit een korte uitvoering met een enkel lucht achteras en een lange met dubbel lucht. De korte Porter Chassis uitvoeringen is leverbaar met de nieuwe Multitech 1.3 liter 16V benzine motor, een 1.3 liter 16V benzine en LPG motor en met een CNG (aardgas) motor. Als klap op de vuurpijl is de Porter Van ook leverbaar als Elektro met zero emissie. Alle verbrandingsmotoren voldoen aan de Euro 6 emissie eisen en de Piaggio Porter heeft een Europese typegoedkeuring.

De lange Maxxi uitvoering met de zware dubbel lucht achteras heeft een groter laadvermogen (GVW tot 2200 kg) en deze is leverbaar met de nieuwe Multitech 1.3 liter 16V benzine motor, een 1.3 liter 16V benzine en LPG motor en met een CNG (aardgas) motor. Alle verbrandingsmotoren voldoen aan de Euro 6 emissie eisen en de Piaggio Porter heeft een Europese typegoedkeuring.

Alle Porter modellen kunnen, door middel van de optionele snelheidsbegrenzer, ook zonder kenteken worden geleverd (MMBS). De maximum snelheid wordt dan afgeregeld op 25 km/u. Voordelen hiervan zijn dat u mag rijden zonder rijbewijs en u geen BPM en motorrijtuigenbelasting betaald. Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact opnemen met de Piaggio specialist Cees Bleeker van Garage Co Borst BV.

 


 

Porter 4×4

Wat als we zo nu en dan ons moeten bewegen in ruiger terrein of op een gladde ondergrond? Ook hier biedt Piaggio een passende oplossing voor een regelmatig voorkomend probleem. De meeste Porter modellen zijn leverbaar met een elektronisch geregelde 4-wielaandrijving. Hiermee kan de Porter alle soorten ondergrond aan: hij is snel op asfalt, dynamisch op smalle ruimtes, subliem op slechte paden en natte ondergrond en nog meer op zijn plaats in de sneeuw.

U kunt met recht stellen dat we met de Piaggio 4×4 modellen beschikken over een ideale serie bedrijfswagens voor elk transportprobleem. Leverbaar als CHASSIS, PICK-UP, TOP DECK, KIPPER SL, BLIND VAN EN GLASS VAN. Standaard zijn alle 4×4 uitvoeringen voorzien van stuurbekrachtiging en ABS. Van de meeste is er ook een luxe EXTRA uitvoering leverbaar. Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact opnemen met de Piaggio specialist Cees Bleeker van Garage Co Borst BV.

 


Porter Elektro 96VPorter Elektro

Nieuw in het Piaggio programma is de Porter Elektro. Deze bedrijfswagen is bij Garage Co Borst BV beschikbaar als demonstratie auto. Bijna alle versies zijn leverbaar in de Elektro uitvoering met zero emissie. De techniek is revolutionair en blinkt uit in eenvoud. Graag demonstreren wij de mogelijkheden met de Porter Elektro. Laat u geheel vrijblijvend verrassen!

Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact opnemen met de Piaggio specialist Cees Bleeker van Garage Co Borst BV.

 

Neem contact op
Top